Ι.Παππάς: «Εμβολιαζόμαστε, χτίζοντας τείχος ανοσίας»


Δεδομένων των χαμηλών ποσοστών εμβολιασμού στην Ρόδο και την Κω, αλλά και του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, απηύθυνε παράκληση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, για να εμβολιαστούν όσοι κάτοικοι των δύο νησιών δεν το έχουν κάνει.

Ο κ. Παππάς τόνισε την ανάγκη εμβολιασμού όλων των κατοίκων, για να χτιστεί τείχος ανόσιας και να επιστρέψει η κανονικότητα και η ανάπτυξη στα νησιά μας.  

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη δημοσίευση του Βουλευτή:

«Η Ρόδος και η Κως είναι οι ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού.

Σε μια από τις πιο δύσκολεςτουριστικέςσεζόν της ιστορίας των νησιών μας, είναικαθήκον μας να συμβάλουμεθετικά και να ενισχύσουμε τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους του τουρισμού στα νησιά μας.

Τα πολύ χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στη Ρόδο και την Κω αναδεικνύουν την ανάγκη για διαφύλαξη της ακεραιότητας των κατοίκων και προβληματίζουν σχετικά με την έκβαση του ιού στα δύο αυτά νησιά. Σημειωτέον πως σε αλλά νησιά της Δωδεκανήσου αλλά και των Κυκλάδων τα ποσοστά εμβολιασμού αγγίζουν το 100%, αφού οι κάτοικοι αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης συμμετείχαν μαζικά στην εμβολιαστική διαδικασία.

Ας σεβαστούμε τους επιχειρηματίες μας, τους εργαζόμενούς μας, την εικόνα και την ιστορία των νησιών μας, που έχουν δεχτεί και αναμένουν να δεχτούν πλήθοςτουριστών.

Θερμήπαράκληση: Λαμβάνουμεμέρος στην επιχείρηση «Ελευθερία», εμβολιαζόμαστε, αντιμετωπίζουμε τον κορονοϊόχτίζονταςτείχοςανοσίας, φέρνουμεπίσω τις καλέςμέρες.

Το εμβόλιοείναι η μόνηλύση για να πάρουμεπίσω τις ζωές μας, να εργαστούμε και να επαναφέρουμε την ανάπτυξη και την κανονικότητα στα νησιά μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια