Γεωργιάδης για ανεμβολίαστους:«Λάθος να πιστεύουν ότι θα κάθονται και θα παίρνουν λεφτά»


Ως «καταστροφικό για την ελληνική οικονομία» χαρακτήρισε ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας, ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης και προειδοποίησε ότι «αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι η πρώτη φορά που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ελληνική Οικονομία. Μιλώντας στο OPEN, επανέλαβε ότι «αν ξαναμπούμε σε lockdown λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας η οικονομία θα καταστραφεί».

Παράλληλα, ο υπουργός ανέφερε ότι με τον μαζικό εμβολιασμό εξασφαλίζουμε ότι αφήνουμε οριστικά πίσω μας τα lockdown, ενώ έστειλε μήνυμα σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. «Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος», ήταν τα λόγια του κ. Γεωργιάδη.

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι τους πρώτους μήνες της πανδημίας, η χώρα μας μπόρεσε να στηρίξει την κοινωνία με τα χρήματα που ήρθαν από την Ευρώπη.

«Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και αν δεν εμβολιαστούμε θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τα οικονομικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν», σημείωσε.

Στην ίδια εκπομπή, ήταν καλεσμένος και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο οποίος μίλησε για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού καθώς «οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν νέο κλείσιμο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια