Συναντήσεις με Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχε ο Δήμαρχος


Χρόνο με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πέρασε ο Δήμαρχος μας, Αντώνης Καμπουράκης την εβδομάδα που πέρασε. Μαζί τους συζήτησε θέματα που απασχολούν το νησί της Ρόδου αλλά και το μείζον θέμα, αυτό του εμβολιασμού.

Ο ίδιος μετά το πέρας των συναντήσεων με Μάνο Κόνσολα, Ιωάννη Παππά και Βασίλη Υψηλάντη, προχώρησε σε εκτενής ανακοίνωση μέσω των Social Media που διατηρεί.

Αναλυτικά:

Συναντήσεις με τους βουλευτές Δωδεκανήσου της κυβερνητικής πλειοψηφίας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αμέσως σε σχετική πρόσκλησή μου, είχαμε τις τελευταίες ημέρες στο Δημαρχείο Ρόδου.

Συζητήσαμε μείζονα ζητήματα της συγκυρίας για τη Ρόδο, όπως η πρόοδος των εμβολιασμών στο νησί και το απαιτούμενο «τείχος ανοσίας», για την επιστροφή στην τουριστική κανονικότητα, οι προοπτικές στον τουρισμό το επόμενο διάστημα, η νέα σύμβαση καθαριότητας, και τέλος, τα σημαντικά έργα στο νησί που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Θέλω να ευχαριστήσω τους βουλευτές μας, Μάνο Κόνσολα, Βασίλη Υψηλάντη και Γιάννη Παππά, για τη συνεργασία μας και για τη συνεχή στήριξη του Δήμου και των πολιτών της Ρόδου.

Οι μεγάλες προκλήσεις απαιτούν δημιουργικότητα και συνεργασία. Το καλύτερο μέλλον που μας αξίζει, δεν είναι η αντιγραφή του παρελθόντος, αλλά οι νέες απαντήσεις που θα δώσουμε για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας. Όσοι αγωνιούμε, ενώνουμε τα χέρια για να αγωνιστούμε, βάζοντας πάνω απ’ όλα τη Ρόδο μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια