Οι εργοδότες στην εστίαση θα μπορούν να ανακοινώνουν αν το προσωπικό του είναι εμβολιασμένο


Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο επιχειρηματίας θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τους πελάτες του για το αν όλο το προσωπικό του είναι εμβολιασμένοι ή όχι.

Σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν πριν λίγο και όπως επεσήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε όλο το δημόσιο και ιδιωτικό οι εργοδότες έχουν το δικαίωμα να ζητούν πληροφόρηση σχετικά με τον εμβολιασμό των εργαζομένων.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε επίσης, ότι ένα από τα τρία σηματάκια που θα μπορούν κατεβάσουν οι επιχειρηματίες από το gov.gr θα μπορεί να πληροφορεί ο επιχειρηματίας τους πελάτες του για το αν όλο το προσωπικό του είναι εμβολιασμένοι ή όχι.

«Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί ο καθένας μας να κρίνει εάν θέλει να εισέλθει σε ένα κλειστό χώρο ή όχι, και θα γνωρίζει ακριβώς και το μέγεθος του κινδύνου που αναλαμβάνει», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Αυτή η ενημέρωση στην ουσία ανοίγει το δρόμο στους εργοδότες να ζητούν από τους εργαζόμενους πληροφόρηση για το αν έχουν εμβολιαστεί οι εργαζόμενοι γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια