Θοδωρής Ιακωβίδης: «Θέλω να συνεχίσω, υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες...» - Ξεπέρασε τους 100.000 followers


Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο αρσιβαρίστας που με τα όσα είπε μετά το τέλος της προσπάθειάς του στο αγώνισμα της Άρσης Βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο συγκίνησε το πανελλήνιο, στέλνει νέο μήνυμα προς την Ομοσπονδία για τους συναθλητές του.

Ο Ιακωβίδης παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να σταματήσει, αλλά δεν θεωρεί ηθικό να συνεχίσει με χορηγούς, όσο οι Έλληνες συναθλητές του αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Μιλώντας στο Open, αποκάλυψε ότι παίρνει 200 ευρώ το μήνα από την Ομοσπονδία για την προετοιμασία του.

«Ευχαριστώ τους άγνωστους, αυοτύς που με αγκάλιασαν.Το πρόβλημα δεν είναι να... μπαλώσουν τον Θοδωρή. Υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες, τόσοι αθλητές που χρειάζονται στήριξη», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ευχαριστώντας θερμά για το κύμα αγάπης που δέχτηκε.

«Σταματώ, διότι ζηλεύω τους συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τους και εγώ δεν μπορώ να το έχω για να είμαι στο ίδιο επίπεδο μαζί τους», συμπλήρωσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Αναφορικά με την στήριξη του κόσμου και την συνέχεια της καριέρα του σημείωσε: «Μακάρι να είναι η αρχή, εγώ θέλω να συνεχίσω. Ο αθλητής μέσα μου ζει, υπάρχει, θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, θα συνεχίσω. Δεν το βρίσκω ηθικό να συνεχίσω εγώ με χορηγούς για άλλη μια τριετία και να υπάρχουν οι υπόλοιποι που θα τραβάνε τον ίδιο Γολγοθά, θέλω ο κρατικός μηχανισμός να βοηθήσει όλους τους αθλητές, να βοηθήσει έμπρακτα».

Από κει και πέρα, η προσπάθεια για να γίνει... influencer ο Θοδωρής Ιακωβίδης απέδωσε καρπούς αφού οι followers του αθλητή ξεκίνησαν από περίπου 3.000 και... εκτοξεύτηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

Πλέον, έχουν ξεπεράσει τους 100.000 ακολούθους και... συνεχίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια