Ρόδος: Προσφορά 5.000 δέντρων από εταιρεία της Μυκόνου για αναδάσωση


Τον μεγάλο αριθμό και σίγουρα αξιόλογο, των 5.000 δέντρων που προσφέρει εταιρεία από το νησί της Μυκόνου για τις πληγείσες περιοχές της Ρόδου, μάθαμε μέσω δημόσιας ανάρτησης του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου στα Social Media.

Η εταιρεία επιθυμεί να δωρίσει άμεσα 5.000 δέντρα και σε συνεργασία με ειδικά τμήματα εξειδικευμένα επάνω στο κομμάτι της αναδάσωσης αυτή θα πραγματοποιηθεί όσο πιο άμεσα καθίσταται δυνατόν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Περιφερειάρχη: 

Η συγκινητική προσφορά 5.000 δέντρων για την αναδάσωση που θα κάνουμε στη Ρόδο, απο μια επιχείρηση της Μυκόνου, είναι ένα υπέροχο μήνυμα αισιοδοξίας. 

Επιπλέον, έδωσε σε εμένα την χαρά να βλέπω στην πράξη την περιφερειακή συνείδηση. 

Δουλέψαμε πολύ τα τελευταία χρόνια για το κτίσιμο περιφερειακής συνείδησης, για να έρθουν τα νησιά το ένα πιο κοντά στο άλλο, για να κτυπήσουμε τις μοναχικές διαδρομές αφού πρώτοι δεν περπατήσαμε ούτε μέρα στον παλιό δρόμο της "διαίρεσης".

Η αναδάσωση της καμμένης περιοχής της Ρόδου θα γίνει με κανόνες επιστημονικούς και το δάσος που χάσαμε θα ξαναγίνει πράσινο. 

Το όνομα αυτής της, πρώτης, επιχείρησης που προχώρησε στην μεγάλη προσφορά και σήμερα μου την γνωστοποίησε, θα το ανακοινώσουμε στην επίσκεψη των μελών της στην Ρόδο.

Για να τους ευχαριστήσουμε, να τους τιμήσουμε, να τους κάνουμε παράδειγμα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια