Στη δεύτερη θέση η Ρόδος για τους Βέλγους ταξιδιώτες


Στη βελγική αγορά, η Μαγιόρκα αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους Βέλγους ταξιδιώτες της TUI, γι’ αυτό το καλοκαίρι, με τη Ρόδο να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και την Τενερίφη στην τρίτη, ανάμεσα σε περισσότερους από 44 προορισμούς διακοπών, με τη ζήτηση να παραμένει υψηλή για τα ευρωπαϊκά τουριστικά θέρετρα.

Από πλευράς χωρών πρώτη επιλογή για τους Βέλγους ταξιδιώτες, το φετινό καλοκαίρι, είναι η Ισπανία, με τη Μαγιόρκα και την Τενερίφη, με επόμενη την Ελλάδα, με τη Ρόδο, την Κρήτη και την Κω, ενώ η Βουλγαρία ακολουθεί στην τρίτη θέση, ευρισκόμενη, για πρώτη φορά, ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους προορισμούς διακοπών της TUI στη βελγική αγορά. Η ζήτηση για τη βουλγαρική ακτή της Μαύρης Θάλασσας είναι στην πραγματικότητα πολύ υψηλή, λόγω και της πολύ καλής σχέσης τιμής-ποιότητας.

Εκτός, όμως, από τους μεσογειακούς προορισμούς, η TUI Belgium έχει εντάξει εφέτος στο πτητικό της πρόγραμμα μερικούς προορισμούς μακρινών αποστάσεων, όπως είναι για παράδειγμα, η Δομινικανή Δημοκρατία, με την εταιρία να πετάει στη χώρα δύο φορές την εβδομάδα.

Πηγή: money-tourism.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια