Μ.Δράκος: «Κάποιοι έχουν μπερδέψει τα σώβρακα με τις φανέλες»


Ξέσπασε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής, Μιχάλης Δράκος μέσω ανάρτησης του στα Social Media, σχετικά με τα έργα που γίνονται ή για να διατυπωθεί πιο σωστά, που δεν... γίνονται στην γνωστή κωμόπολη.

Ο ίδιος τονίζει για μία ακόμη φορά πως τα παράπονα των κατοίκων αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν μεταφερθεί ουκ ολίγες φορές, χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη αντίδραση και πράξεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τα μεγάλα προβλήματα της Κρεμαστής τα οποία το τοπικό με εκατοντάδες αποφάσεις συνεχώς αναφέρει αλλά δυστυχώς λόγω νόμου είμαστε χωρίς εκτελεστικές αρμοδιότητες , μόνο να γράφουμε.

Η γέφυρα, το φάγωμα της παραλίας, η έλλειψη παιδικού σταθμού, τα ετοιμόρροπα σπίτια, οι χωματερές, οι σκαμμένοι δρόμοι, τα κλειστά καταστήματα, δρόμοι χωρίς ηλεκτροφωτισμό εν έτει 2021και αλλά πολλά. 

Και όποιος νομίζει ότι κλαδεύοντας ή ασπρίζοντας κάνει έργα έχει μπερδέψει τα σώβρακα με τις φανέλες και κάνει κακό στο Δήμαρχο, γιατί ο κόσμος πληρώνει για τέλη καθαριότητας και φωτισμού και αποχέτευσης, καθώς και φόρους για να έχει μια καλύτερη ζωή και λέγεται καθημερινότητα και πληρώνονται υπάλληλοι, γι' αυτό είναι ανταποδοτικά τέλη και  αν από αυτά δεν γίνει κάτι τότε δικαιολογημένα ο κόσμος θα μας πει ότι ήταν οι άλλοι είστε και εσείς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια