Παραίτηση των Αντιδημάρχων ζήτησε ο Δήμαρχος Καρπάθου


Μεθοδεύσεις εναντίον του καταγγέλλει με ανοιχτή επιστολή του προς τον Καρπαθιακό λαό ο δήμαρχος Γιάννης Νισύριος που έχει ζητήσει από τους αντιδημάρχους του να υποβάλλουν έως σήμερα (11/8/2021) τις παραιτήσεις τους.

Στην επιστολή του, τονίζει ότι δεν θα παραιτηθεί, ούτε θα γίνει όμηρος συμφερόντων και καταθέτει πρόταση συνδιοίκησης του Δήμου με όλες τις πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου.

« Αν δεν παραιτηθούν, θα βγάλω ως Δήμαρχος απόφαση παύσης τους και αναίρεσης κάθε αρμοδιότητας που έχουν, όπως μου επιβάλλει ο Νόμος. Η δραστηριότητά τους δεν είναι συμβατή με την συνέχιση ανάληψης θέσεων ευθύνης. Με τη δημοσίευση της Απόφασης θα πρέπει αυτονοήτως να εγκαταλείψουν τα γραφεία που αυτή την στιγμή έχουν.

– Καλώ όλους τους πολίτες της Καρπάθου να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνω και κάνουμε αυτά τα χρόνια για να πάμε το Νησί μπροστά , να εκφράσουν την στήριξή τους με κάθε δημόσιο , δημοκρατικό τρόπο απομονώνοντας αυτό το κατ΄ ουσία πραξικόπημα που επιχειρείται» τονίζει στην ανοιχτή επιστολή του ο δήμαρχος .

Πηγή: ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια