Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο δικός μας Νίκος Γκάλης !


Ο Νίκος Γκάλης αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του φίλου του και πρώην συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα, Παναγιώτη Φασούλα, να αναλάβει επίτιμος πρόεδρος σε περίπτωση που ο δεύτερος κερδίσει τις εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Με ανάρτησή του στα social media, ο «Nick the Greek» τονίζει πως αποδέχεται την πρόταση την οποία χαρακτηρίζει τιμητική για τον ίδιο.

Η ανάρτηση του Νίκου Γκάλη

«Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ» τόνισε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Παναγιώτης Φασούλας υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το «ναι» του πρώην συμπαίκτη του. «Nick Galis is back», έγραψε στο Instagram, προσθέτοντας μια φωτογραφία τους από το παρελθόν.

Πηγή: kathimerini.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια