Τουρισμός για όλους: Ανακοινώθηκαν οι νέοι δικαιούχοι στο tourism4all


Ανακοινωθήκαν στο tourism4all τα τελικά αποτελέσματα για το Τουρισμός για όλους, οι νέοι δικαιούχοι αναδείχθηκαν μέσω κλήρωσης.

Αναδείχθηκαν οι νέοι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού, μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (10/8).

Ο κατάλογος των κληρωθέντων ωφελούμενων μελών του προγράμματος, έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Υπουργείου Τουρισμού και στην πλατφόρμα tourism4all.gov.gr, ενώ το e-voucher λαμβάνεται με τη χρήση των κωδικών TAXISnet μέσω της πλατφόρμας.

Αν η αίτησή σας κληρώθηκε, θα δείτε το e-voucher: Μπορείτε να το τυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε και να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Η ισχύς του voucher έχει παραταθεί έως 31.12.2021.

Αν η αίτησή σας οριστικοποιήθηκε, αλλά δεν κληρώθηκε, έχει εκδοθεί για εσάς voucher για τουριστικό γραφείο το οποίο ισχύει έως 31.12.2021. Θα δείτε το e-voucher: μπορείτε να το τυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε και να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

Αν η αίτησή σας απορρίφθηκε, δεν δικαιούστε e-voucher, γιατί δεν πληροίτε τα εισοδηματικά κριτήρια. Εάν η αίτησή σας κληρώθηκε, επιλέξτε κατάλυμα από το οριστικό μητρώο παρόχων, για να κάνετε κράτηση ανάλογα με την Περιφέρεια.

Στη σελίδα «Τουρισμός για Όλους», μπορείτε να δείτε:

Το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων - Ωφελούμενων για καταλύματα (Κληρωθέντες 2021)

Το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων - Ωφελούμενων για τουριστικά γραφεία (Κληρωθέντες 2021)

Τους μη κληρωθέντες 2021

Τον πίνακα των αποκλειόμενων

Μπορείτε να δείτε το voucher σας με σύνδεση στην εφαρμογή και χρήση των προσωπικών σας κωδικών TAXISNET.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια