Ανδρεάδης: Τα τουριστικά έσοδα το 2021 θα είναι πάνω από το 50% του 2019


Υψηλή διψήφια αύξηση των εσόδων ανά επισκέπτη θα έχουμε στις εφετινές τουριστικές αφίξεις, σύμφωνα με τον CEO του Sani/ Ikos Group Ανδρέα Ανδρεάδη. Το γιατί το εξηγεί ο ίδιος στο σχετικό μήνυμά του μέσω twitter. Γράφει:

·Κυρίαρχη στην φετινή σαιζόν θα είναι η υψηλή διψήφια αύξηση των ανά επισκέπτη εσόδων, λόγω αυξημένου αγοραστικού επιπέδου & μετακίνησης του κέντρου βάρους σε ακριβότερα καταλύματα & υψηλή περίοδο. Τα έσοδα θα κινηθούν ακόμη καλύτερα από την πρώτη εκτίμηση μου. Μπράβο 

Στη συνέχεια υπενθύμισε την πρώτη του εκτίμηση στις 8 Ιουλίου, που έλεγε:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Αγγλίας για κατάργηση της καραντίνας των εμβολιασμένων επισκεπτών στην χώρα μας και παρά την έξαρση των κρουσμάτων σε όλη την ΕΕ, η πρώτη εκτίμηση μου για τα τουριστικά έσοδα 2021 είναι ότι θα φθάσουν στο 50% των εσόδων του 2019 δηλαδή στα 9 δις € 

Ο κ.Ανδρεάδης σχολιάζει επίσης δημοσίευμα των ΝΥ Times, σύμφωνα με το οποίοι οι Βρετανοί δεν τρομάζουν από την έξαρση των κρουσμάτων Covid και γράφει:

·Η Μ. Βρετανία δείχνει το μέλλον: Το τέλος της πανδημίας έρχεται με την αποδοχή συμβίωσης μας & με αυτόν τον κορονοϊό. Ενισχύει την εκτίμηση για πλήρη ανάκαμψη τουρισμού μας το 2022.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια