Στη Βουλή από το ΜέΡΑ25 το αυθαίρετο της Γλύστρας στη Ρόδο


Στη Βουλή φέρνει το ΜέΡΑ25 το θέμα που αφορά την αυθαίρετη κατασκευή στην παραλία της Γλύστρας στη Ρόδο, με ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα.

Η βουλευτής ζητά να πληροφορηθεί ποιες ενέργειες έχουν κάνει οι αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές, πώς συνεχίζονται οι εργασίες στο αυθαίρετο και τι θα πράξει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση σχετικά με την εκτέλεση του πρωτοκόλλου κατεδάφισης.

Την ίδια ώρα, σε κοινό συντονισμό και δράση καλεί η Επιτροπή Κατοίκων Νότιας Ρόδου για το αυθαίρετο της Γλύστρας, όλους τους φορείς που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον, με αφορμή την κινητοποίηση της περασμένης Κυριακής.

«Οι αρμόδιοι φορείς για να εμποδίσουν και να κατεδαφίσουν την αυθαίρετη κατασκευή, σιωπούν προκλητικά. Τι και αν έχει δημοσιευτεί πρωτόκολλο κατεδάφισης από το κράτος, ο κρατικός μηχανισμός στην Ρόδο δεν μπορεί να βρει τρόπο να το κατεδαφίσει! Αποδεικνύεται πλέον πως η δημοτική αρχή και η κυβέρνηση κάνουν πλάτες στους ιδιοκτήτες της αυθαίρετης κατασκευής» τονίζει η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της.

Πηγή: ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια