Παραίτηση της Τσαμπίκας Κιαχαγιά-Μαγίογλου ζήτησαν Πρόεδροι


Την απομάκρυνση της Αντιδημάρχου Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, Τσαμπίκας Κιαχαγιά – Μαγιόγλου, ζητούν με κοινή δημόσια επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Καλυθιών Παναγιώτης Αντωνάς και Κοσκινού Αναστάσιος Ψυλλάκης.

Ο λόγος, η μη ύπαρξη καθαριότητας καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού σ' όλο το νησί, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα υγείας και δυσοσμίας.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Η αδυναμία της να διοικήσει, το γεγονός ότι δείχνει να μην έχει συναίσθηση και η μη ανάληψη της ευθύνης από πλευράς της, για την αντιμετώπιση των ακραίων καταστάσεων που παρουσιάζει εδώ και πολύ καιρό το νησί, από άκρη ως άκρη και ιδιαίτερα στην Ενότητα Καλλιθέας στην πιο τουριστική περιοχή της Ρόδου, την καθιστούν ανάξια να καταλαμβάνει μια τέτοια θέση.

Επιπλέον η συγκεκριμένη αντιδήμαρχος στα δύο χρόνια ανάληψης των καθηκόντων της, με διάφορες αφορμές επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά και δημιούργησε εντάσεις προς όλους τους αιρετούς, όλων των βαθμίδων, προς το προσωπικό του δήμου, αλλά και σε πολίτες καθιστώντας αδύνατη τη συνεργασία μαζί της.

Πριν σας αποστείλουμε τη συγκεκριμένη επιστολή, με την οποία σας διαβεβαιώνουμε συμφωνεί το σύνολο των αιρετών, ο καθένας εκ των οποίων έχει αντιμετωπίσει σκηνές απείρου κάλλους μαζί της, καθώς και φραστικές… περιπέτειες, της δώσαμε πολλές ευκαιρίες να διορθωθεί και τις προτείναμε λύσεις. Η άφαντη αντιδήμαρχος, αγρόν ηγόρασε.

Τα προβλήματα είναι σοβαρά και χρειάζονται σοβαροί άνθρωποι.

Αναμένουμε κύριε Δήμαρχε, τις ενέργειές σας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια