Στόχος του Δήμου Ρόδου, η ανάπτυξη της Μέγκαβλη


Σε εντατική και καθημερινή βάση βρίσκονται οι επαφές μεταξύ του Δήμου Ρόδου (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων) και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου. 

Η συνεργασία μεταξύ του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ Τηλέμαχου Καμπούρη και του Προέδρου ΣΑΔ κ Γιώργου Σκιαδόπουλου είναι καθημερινή. Η αποτύπωση της έκτασης βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης, ενώ η αρμόδια επιστημονική επιτροπή σύνταξης του φακέλου του διαγωνισμού απότελείται από τους κκ Μίκα Μιχαλάκη (υπεύθυνη συντονισμού), Μάνο Γερακιό, Γιώργο Περνάρη και Ευαγγελία Μανωλά, εκλεκτά και δραστήρια μέλη του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων. 

Κοινή επιθυμία του Δήμου και του Συλλόγου είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής της Μέγκαβλης, μία περιοχή με ιδιαίτερη κοινωνική σημασία, δημιουργώντας χώρους περιπάτου, πρασίνου, στάσης και πορείας για όλες τις ηλικίες, τις οικογένειες, τους νέους. Η διενέργεια του Διαγωνισμού βρίσκεται σε άμεση συνάφεια με την υλημμένη απόφαση για τη μεταφορά υπηρεσιών και δομών υγείας σε πλησίον χώρο από αυτόν της περιοχής μελέτης του Διαγωνισμού.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια