Τέλος η σεζόν για διάσημο τενίστα λόγω παρενεργειών από το εμβόλιο

 


Ο Ζερεμί Σαρντί δεν θα αγωνιστεί φέτος σε άλλον αγώνα καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Άδοξο τέλος είχε για τον Ζερεμί Σαρντί η φετινή σεζόν λόγω του εμβολίου που έκανε για τον κορονοϊό.

Ο Γάλλος τενίστας, Νο.73 στον κόσμο, ανέστειλε επ’ αόριστον τις αγωνιστικές του δραστηριότητες λόγω των παρενεργειών που του προκάλεσε το εμβόλιο της Pfizer.

«Από τότε που έκανα το εμβόλιο (μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων και του US Open), έχω πρόβλημα, δυσκολεύομαι. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω προπόνηση και δεν μπορώ να παίξω» τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) εξηγώντας πως αισθάνεται πόνους σε όλο του το σώμα.

Ο 34χρονος Σαρντί για καιρό αναρωτιόταν το τι ήταν αυτό που του προκαλούσε αφόρητους πόνους.

«Πήγα να δω δυο γιατρούς, έκανα εξετάσεις, οπότε ξέρω τι έχω και το πιο σημαντικό είναι να προσέχω τον εαυτό μου.

Προτιμώ να πάρω περισσότερο καιρό να αποθεραπευθώ και να σιγουρευτώ ότι στο μέλλον δεν θα έχω πρόβλημα, από το να προσπαθήσω να επιστρέψω στα κορτ το γρηγορότερο δυνατό και να καταλήξω να έχω περισσότερα θέματα. Είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω το πόσο θα κρατήσει» τόνισε ο Γάλλος.
Αναφορικά με το αν μετάνιωσε που έκανε το εμβόλιο, ο Σαρντί τόνισε «δυστυχώς, τώρα μετανιώνω που το έκανα, αλλά τότε δεν θα μπορούσα να ξέρω»., αλλά τότε δεν θα μπορούσα να ξέρω».

Πηγή:sputniknews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια