Φαινόμενα νυχτερινής μαφίας κατήγγειλε ο Αλέξανδρος Κολιάδης


Η αυθαίρετη κατασκευή στη Γλύστρα και σε άλλες παραλίες του νησιού, κυριάρχησαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου.

Το θέμα ετέθη από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, τέως δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο που ζήτησε να παρέμβει ο Δήμος για την αποξήλωση της αυθαίρετης κατασκευής, τον ιδιοκτήτη της οποίας δεν γνωρίζει κανείς, ενώ να κινητοποιηθεί ο Δήμος ζήτησαν και οι επικεφαλής των άλλων δύο παρατάξεων Δημήτρης Κρητικός και Τάκης Πότσος.

Για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής που πάντως δηλώνει αναρμόδια για την κατεδάφιση της αυθαίρετης κατασκευής, ενημέρωσαν οι αντιδήμαρχοι Στράτος Καρίκης, Στέφανος Δράκος και Νίκος Καραμαρίτης.

Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο η τοποθέτηση του αντιδημάρχου Πολιτισμού Αλέξανδρου Κολιάδη, που καταλόγισε συγκάλυψη στον αστυνομικό διευθυντή, αναρωτήθηκε τι κάνει το Λιμεναρχείο και πρόσθεσε ότι αυτά που γίνονται στη Ρόδο δεν συμβαίνουν ούτε στο Μπαγκλαντές. Ο Αλέξανδρος Κολιάδης αναφέρθηκε στο αυθαίρετο της Γλύστρας και σε αυθαιρεσίες που αναπτύσσονται σε άλλες παραλίες, αλλά και σε έντονα φαινόμενα ηχορύπανσης που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας από συγκεκριμένα κεντρικά καταστήματα στην πόλη της Ρόδου. Μίλησε μάλιστα για μη Ροδίτες επιχειρηματίες που σε 5 χρόνια θα κυβερνούν το νησί αν δεν ληφθούν τώρα μέτρα. «Είμαστε συνυπεύθυνοι όλοι, γιατί βλέπουμε το φαινόμενο να μεγαλώνει. Αν δεν το τελειώσουμε τώρα, σε 5 χρόνια θα είμαστε υπόλογοι στα παιδιά μας, τα οποία θα φοβούνται να κυκλοφορήσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια