Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας επενδύει σε Τήλο και Κω


Η νέα επένδυση αναμένεται να είναι έτοιμη πριν το Πάσχα του 2022!

Στο πλάνο του επιχειρηματία επενδύσεις στον τουριστικό τομέα και στην Κω.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Δημήτρης Κοσβογιάννης, ο οποίος ασχολείται για περισσότερα από 25 χρόνια με τον ξενοδοχειακό τομέα στο Miami, στην Καραϊβική και όχι μόνο, ''ερωτεύθηκε'' την Τήλο και προχωράει αρχικά σε επένδυση που θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ δημιουργώντας Boutique Hotel στο λιμάνι του νησιού.

Τo μεγάλο deal ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα αγοράζοντας το ιστορικό ξενοδοχείο HOTEL LIVADIA, το οποίο ήταν το πρώτο ξενοδοχείο που λειτούργησε στο νησί (το έτος 1976).

Από το 2004 έως και σήμερα το ξενοδοχείο παρέμεινε κλειστό με τον κ. Κοσβογιάννη να δει ξανά ζωή στο ιστορικό αυτό κτίριο.

Το ξενοδοχείο αρχικά αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του με 12 σουίτες, εστιατόριο αλλά και μουσειακό χώρο! Ο κ. Κοσβογιάννης βρίσκεται σε στενή επαφή με μεγάλους τουριστικούς πράκτορες του τουρισμού από το εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει πελάτες Υψηλού Εισοδήματος.

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται θα είναι υψηλού επιπέδου, με την εταιρεία στο moto της να αναφέρει πως εάν κάποιος πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος 100% θα του επιστρέφεται η αξία της διαμονής, για τον λόγο αυτό το προσωπικό θα είναι εκπαιδευμένο και πλήρως προετοιμασμένο για να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες.

Βασική προτεραιότητα του κ. Κοσβογιάννη είναι να στηρίξει την τοπική κοινωνία, με προσλήψεις αλλά αγοράζοντας και τοπικά προϊόντα του νησιού, τα οποία θα πρωταγωνιστούν στα γεύματα που θα προσφέρονται από το εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Πηγή: kosnews24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια