Πηγή Δεβετζή: Καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντα του αθλητισμού-Ευτυχώς χτύπησε το τηλέφωνο και σταμάτησε

 


Στην καταγγελία ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντα του αθλητισμού πριν από αρκετά χρόνια προχώρησε μέσω τηλεοπτικής συνέντευξη η ολυμπιονίκης του τριπλούν Πηγή Δεβετζή.

Η Ελληνίδα πρώην αθλήτρια μίλησε στον Aplha για να αποκαλύψει ότι το περιστατικό συνέβη όταν εκείνη κατέβηκε στην Αθήνα από την επαρχία για να ενταχθεί στην εθνική ομάδα.

«Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία από παράγοντα του αθλητισμού όταν είχα κατέβει στην Αθήνα ένα κορίτσι από την επαρχία με αρχές και πατέρα δάσκαλο καταλαβαίνεις ότι ποτέ δεν είχα την πονηράδα ότι θα με πλησιάσει άνθρωπος για να με εκμεταλλευτεί. Γνώρισα έναν άνθρωπο από τον χώρο του αθλητισμού που μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήμουν ενήλικη αλλά δεν είχα ακόμα τις εμπειρίες και ήμουν κορίτσι, όχι γυναίκα. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου, μου έταξε σπίτι και δεν πίστευα ότι θα με εκμεταλλευτεί» είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή για να προσθέσει ότι «με είχε καλέσει στο γραφείο του για να μιλήσουμε για θέματα αθλητισμού και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Δόξα τω Θεώ με βοήθησε ο Θεός, χτύπησε το τηλέφωνο. Πώς βλέπεις τις ταινίες που βλέπεις κάποιον που θέλει να ασελγήσει επάνω σου και κόβεται η φωνή σου. Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Χτύπησε το δικό του τηλέφωνο και ήταν κάποιος από έξω και έτσι προσπάθησα να ξεφύγω».

Σύμφωνα με την Ελληνίδα ολυμπιονίκη, ο άνδρας που την παρενόχλησε ήταν μεγαλύτερός της, παντρεμένος με παιδιά, ενώ ο λόγος που δεν το αποκάλυψε νωρίτερα ήταν πως το αδίκημα έχει παραγραφεί και «γιατί σεβάστηκα τα παιδιά του γιατί τον άνθρωπο αυτόν τον συναντούσα. Εγώ τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω»

«Εμένα με είχε πάρει ο πατέρας μου από το χέρι και με είχε φέρει στην Αθήνα. Πού να φανταστεί ο άνθρωπος αυτός και πώς να το πω. Αυτός έκανε ότι δεν συνέβαινε τίποτα. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου γιατί ο πατέρας μου θα έλεγε να έρθει να με πάρει. Μετά ήμουν πολύ επιθετική με τους άνδρες» συμπλήρωσε.


Πηγή:efsyn

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια