Ρόδος:Σε εξέλιξη η έρευνα για την υπόθεση της 8χρονης

 


Το θρίλερ για την εξιχνίαση του δράση συνεχίζεται και οι υποψίες πέφτουν στο οικογενειακό περιβάλλον.

Συνεχίζεται το θρίλερ της φρικαλέας υπόθεσης του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο που φέρεται να έχει βιαστεί από άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο.

Ο παππούς του κοριτσιού κλήθηκε να απαντήσει ενώπιων του αξιωματικού της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σε μια σειρά από ερωτήσεις που αφορούν την κακοποίηση του παιδιού.

Αρνείται οποιαδήποτε σχέση

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάποια σχέση με την κακοποίηση του παιδιού και δεν αποκλείει ο δράστης να είναι κάποιος άλλος από το στενό οικογενειακό περιβάλλον.

«Ερχόταν από το σχολείο, έτρωγε, έπαιρνε την τσαντούλα του και πήγαινε πάνω στην μάνα. Την άλλη μέρα το πρωί πάλι κατέβαινε, του δίναμε να του βάλουμε μέσα στο σχολείο τι ήτανε, θα πάει στο σχολείο θα ξαναέρθει το μεσημέρι να του βάλουμε φαγητό. Να πάρει τη σκάλα να βγει πάνω στην μάνα τους. Δεν ξέραμε εμείς τι γίνεται πάνω..» σημείωσε μιλώντας στο MEGA.

Ο ιατροδικαστής της υπόθεσης, μίλησε στο MEGA, και ανέφερε ότι οι εξετάσεις είναι στα χέρια της εισαγγελίας.

«Έχει γίνει εξέταση, ναι και προχωράει ανακριτικά η υπόθεση, δομείται η δικογραφία , έχει δοθεί στην εισαγγελία και από κει γίνονται οι αποφάσεις» τόνισε ο Παναγιώτης Κοτρέτσος.

Σοκ από τη ζωγραφιά της 8χρονης

To δράμα που ζούσε το μικρό παιδί φαίνεται να αποτυπώθηκε από την ίδια σε μία ζωγραφιά, η οποία δείχνει ένα κοριτσάκι να κλαίει δίπλα σε μία καρδιά…

«Τώρα τελευταία λέει έγινε ο βιασμός. Πώς έγινε, ποιος ήταν, δεν ξέρω…» πρόσθεσε η γιαγιά του κοριτσιού.

Η μητέρα του κοριτσιού συνεχίζει να δηλώνει άγνοια για την κακοποίηση στην οποία υπέπεσε η κόρη της.

Το κοριτσάκι φιλοξενείται αυτή τη στιγμή σε ίδρυμα της Ρόδου, με ειδικούς παιδοψυχολόγους να είναι στο πλευρό της μικρής, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν με γρήγορους ρυθμούς τις έρευνες ώστε να βρεθεί ο ένοχος που προκάλεσε τόσο πόνο σε ένα μικρό παιδί.

Πηγή:megatv

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια