Κακοποίηση 8χρονης:Ομολογία σοκ από την θεία του κοριτσιού -Το έκανε για να αποσπάσει χρήματα

 

 


Η θεία του κοριτσιού ομολόγησε ότι εκείνη κακοποίησε το παιδί εξαπατώντας την μητέρα του και στοχοποίησε τον παππού του για βιασμό με σκοπό να αποστάσει χρήματα για να μπορέσει να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού που ήθελε να ενοικιάσει.

«Είναι η ανιψιά της πεθεράς της κόρης μου. Αυτό προσπαθούσε να κάνει. Να κακοποιήσει το παιδί, να γυρεύει χρήματα. Ήταν ο σκοπός της αυτός. Ό,τι και να σκέφτηκε, το παιδί την πλήρωσε. Αλλά το ευτύχημα είναι ότι δεν είναι βιασμένο… δεν το έβαλαν κάτω να το βιάσουν κι όλας να το… το σκοτώσουν το μωράκι μου. Το μόνο που είναι που λυπάμαι τα παιδάκια μου. Αυτά είναι… Και τα ‘χασα κι εγώ» τόνισε ο παππούς της 8χρονης.

Επτά ημέρες μετα την καταγγελία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η θεία της 8χρονης σε μια πεντάωρη κατάθεση στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι έκανε στην μικρή Κωνσταντίνα και πως μεθόδευσε την υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η θεία της 8χρονης είπε στην μητέρα της μικρής Κωνσταντίνας πως θα της αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από την εισαγγελία, όμως εκείνη θα μπορούσε να παρεμβεί και να το αποτρέψει εάν της έδινε 200 ευρώ.

Ξεπέρασε όμως κάθε όριο όταν τραυμάτισε με το χέρι της τα γεννητικά όργανα της ανιψιάς θέλοντας έτσι να πείσει την μητέρας της πως η κόρη της είχε πέσει θύμα βιασμού. Στόχος της ήταν να πάρει ακόμη 500 ευρώ από τον παππού της 8χρονης απειλώντας τον πως θα τα πει όλα στην αστυνομία.

«Είναι αλήτισσα. Έτσι έμαθα σήμερα. Δεν την ξέρω εγώ αυτή. Δεν είχαμε νταραβέρια εμείς με αυτή. Ούτε η οικογένειά μου. Απλώς την έφερε η κόρη μου… πώς την έφερε και πού τη βρήκε δεν ξέρω. Είναι μια αλήτισσα και μισή» συμπλήρωσε ο παππούς του μικρού κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η θεία της ανήλικης προχώρησε στην κακοποιήσει της ανιψιάς της και στοχοποιησε τον παππού της για 700 ευρώ τα οποία ήθελε για να νοικιάσει ένα καινούργιο σπίτι και δεν είχε χρήματα.

Από τις αρχές έχει ταυτοποιηθεί και η γυναίκα που έστειλε το ανώνυμο γράμμα με τον υποτιθέμενο βιασμό της ανήλικης και αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες. Την ίδια ώρα αναμένονται νέες εξελίξεις τις προσέχεις ημέρες με την αποστολή του φακέλου στον εισαγγελέα της Ρόδου.


Πηγή:megatv

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια