Μ.Κόνσολας για τα οφειλόμενα ρεπό στο Πυροσβεστικό Σώμα


«Η Πολιτεία έχει ηθική υποχρέωση να δώσει λύση στο πρόβλημα των οφειλόμενων ρεπό και αδειών στους πυροσβέστες», επισημαίνει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, που αναφέρει ότι το προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος έδωσε μια μεγάλη μάχη με αυταπάρνηση και υψηλή αίσθηση καθήκοντος στις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Τονίζει ότι ειδικές και οριακές συνθήκες που επικρατούν, έχουν ως αποτέλεσμα, να έχει συσσωρευτεί ένας μεγάλος αριθμός οφειλόμενων ρεπό και αδειών στο προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος.

Εκφράζει την ανησυχία του για τις προστριβές και τις διαφωνίες ανάμεσα στη διοίκηση και το προσωπικό των πυροσβεστικών υπηρεσιών, αναφορικά με την αναγνώριση και καταγραφή των οφειλόμενων ρεπό και αδειών και προτείνει:

– Τη δημιουργία ενός ενιαίου, διαφανούς και αξιόπιστου συστήματος καταγραφής των οφειλόμενων ρεπό και αδειών που θα τηρείται και θα ενημερώνεται σε ψηφιακή μορφή, προκειμένου να μην υπάρχουν διενέξεις ανάμεσα στη διοίκηση και στο προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια