Πετράκος: «Είπατε ότι ο Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους. Αλήθεια; Μπορώ να κάνω εμετό πάνω στα μούρα σας με αυτό που είπατε»

 


Ο Γρηγόρης Πετράκος ξέσπασε μέσα από ένα βίντεο με όσους τον κατηγορούν, χρησιμοποιώντας απίστευτους χαρακτηρισμούς.

Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι από τους ανθρώπους που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν και αρκετές φορές έχει υποστηρίξει με έντονο τρόπο τις απόψεις του για το θέμα αυτό. Όταν ο Πάνος Κιάμος είχε ανακοινώσει πως ξεκινάει εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί αλλά θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους ο Γρηγόρης Πετράκος είχε γίνει έξαλλος και έριχνε τα «βέλη» του.

Ωστόσο πριν μερικές μέρες ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στη σκηνή αλλά θα δέχεται μόνο όσους έχουν εμβολιαστεί. Αυτό ήταν αρκετό για προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να του λένε ότι έκανε… «κωλοτούμπα».

Γρηγόρης Πετράκος στην «Π»: «Δεν θα κάνω το εμβόλιο για να εργαστώ, δεν υποκύπτω σε κανέναν εκβιασμό»

Μετά από αυτό ο Γρηγόρης Πετράκος θέλησε να πάρει θέση σε όλα όσα λένε και μέσα από ένα βίντεο ξέσπασε, χρησιμοποιώντας απίστευτους χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είπατε ότι ο Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους. Αλήθεια; Μπορώ να κάνω εμετό πάνω στα μούρα σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε πού θα πέταγα αυτή την απόφαση…».

Πώς αντέδρασαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου;

Δείτε το σχετικό βίντεο


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια