Άδωνις Γεωργιάδης:Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται (βίντεο)

 


Ο Άδωνις Γεωγιάδης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, όπου σημείωσε ακόμη ότι ο ίδιος έχει δεχτεί πολλά μηνύματα. «Με βρίζανε, μου στέλνανε email, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο…», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του: «Θέλω να σας μιλήσω λίγο επί του προσωπικού: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο προσπάθησα να πείσω τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Με βρίζανε, μου στέλνανε email, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο… Οι βρισιές που έχω δεχτεί από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν δεν υπάρχουν.

Σας λέω λοιπόν… πλέον προσωπικά κουράστηκα! Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα. Δεν υπάρχει το κράτος να κάνει κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα.

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

Το απόσπασμα στο 29:50 στο παραπάνω βίντεοΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια