Γεμάτες οι πτήσεις για Ελλάδα από Γερμανία το φθινόπωρο


H ανάκαμψη που καταγράφηκε στην επιβατική κίνηση των Γερμανικών αεροδρομίων το καλοκαίρι, συνεχίζεται το φθινόπωρο και το χειμώνα, παρά το χάος που παρατηρήθηκε κατά την περίοδο των φθινοπωρινών διακοπών.

Η θυγατρική της Lufthansa, Eurowings, αναφέρει ότι πολλές πτήσεις της για Ελλάδα, Ισπανία και Κανάρια Νησιά ήταν σχεδόν γεμάτες κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών διακοπών.

Η χειμερινή σεζόν πηγαίνει εξίσου καλά, καθώς, όπως εξηγέι ο επικεφαλής της TUI Fly, Oliver Lackmann στο touristik aktuell, επί του παρόντος καταγράφεται ισχυρή ζήτηση με πολλούς ταξιδιώτες να επιθυμούν να ταξιδέψουν σε ηλιόλουστους προορισμούς στην εποχή του έτους με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες και μετά από ένα βροχερό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ανταγωνίστρια Condor, οι κλασικοί χειμερινοί προορισμοί όπως τα Κανάρια Νησιά και η Αίγυπτος, καταγράφουν ανάκαμψη.

Το ίδιο ισχύει και για τους παραδοσιακούς μακρινούς προορισμούς. Εκτός από την Καραϊβική, το Μεξικό και ο Ινδικός Ωκεανός παρουσιάζουν εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση, όπως επιβεβαιώνει εκπρόσωπος της Condor.

Η ανοδική αυτή τάση τροφοδοτείται επίσης από το άνοιγμα των συνόρων των ΗΠΑ. Η Lufthansa, για παράδειγμα, ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για πτήσεις προς τις ΗΠΑ, ειδικά για το Δεκέμβριο, γι' αυτό και αύξησε τις πτήσεις για Νέα Υόρκη την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και σε άλλα δρομολόγια προς ΗΠΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια