Ενθουσιασμένος αναχώρησε από τη Ρόδο ο Σον Κέλι!


Ενθουσιασμένος από την ελληνική φιλοξενία και τον ελληνικό πολιτισμό, αναχώρησε από τη Ρόδο ο Ιρλανδός Σον Κέλι, ο οποίος αποτελεί «ζωντανό θρύλο» της παγκόσμιας ποδηλασίας κι έναν από τους βασικότερους σχολιαστές του τηλεοπτικού καναλιού EUROSPORT. 

Ο «Βασιλιάς Κέλι», όπως το αποκαλούν οι συμπατριώτες του, VIP προσκεκλημένος από τη Rodos Cycling στο 1ο «Rhodes Βike Festival», δήλωσε ενθουσιασμένος και από τα όσα είδε στο νησί, σχετικά με την πιθανότητα να γίνει ένας σπουδαίος ποδηλατικός προορισμός, που είναι και ο στόχος του Φεστιβάλ.

Η παρουσία του Σον Κέλι στη Ρόδο, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στα Κανάρια Νησιά και τη Μαγιόρκα, που θεωρείται Μέκκα του ποδηλατικού τουρισμού.

Ο ξένος Τύπος σχολίασε θετικά την επίσκεψη του στη Ρόδο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αποκάλυψε ότι «κάποιος φίλος του είπε ότι οι δρόμοι στην Ρόδο δεν κάνουν για ποδηλασία»! Ο Ιρλανδός διέψευσε το γεγονός αυτό, μετά από το τέλος της ποδηλατοβόλτας που έκανε, τόσο στην Παλιά Πόλη, όσο και στο νότιο τμήμα του νησιού. Την ημέρα επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο Κέλι γνώρισε από κοντά αθλητές των ποδηλατικών ομίλων της Ρόδου. Μικροί και μεγάλοι αθλητές του ΔΙΑΓΟΡΑ, του ΕΛΑΦΟΥ και το ΡΟΔΗΛΙΟΥ, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον μεγάλο ποδηλάτη, κατά τη διάρκεια αγώνα του «Rhodos Bike Festival». Σε όλο το μήκος της διαδρομής, τόσο τα παιδιά από τους τρείς συλλόγους , όσο και οι ποδηλατοτουρίστες, συνομίλησαν μαζί του κι έγιναν οι προσωπικοί του ξεναγοί για μία ημέρα, συστήνοντας το απέραντο γαλάζιο και το φυσικό κάλος της Νότιας Ρόδου. Όλοι όσοι γνώρισαν, τον μεγάλο Σον Κέλι, ομολόγησαν ότι αποκόμισαν πολύτιμες πληροφορίες, από έναν ποδηλάτη που ξέρει να σέβεται τους γύρο του!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια