Γεωργιάδης: Δεν γίνεται υποχρεωτικός εμβολιασμός σε ένα ποσοστό 40% του πληθυσμού που δεν πιστεύει στην επιστήμη

 


Για τους λόγους για τους οποίους δεν θα απαιτείται αρνητικό rapid test για την είσοδο των ανεμβολίαστων πολιτών στις εκκλησίες, μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Τόνισε ότι οι παρεμβάσεις που ανακοινωθήκαν για τους ανεμβολίαστους είναι ανεφάρμοστες στην θρησκευτική λατρεία, όχι γιατί δεν θέλουμε, αλλά γιατί σεβόμαστε την αξία της θρησκείας.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η θρησκεία και η πίστη με κάποιον πολίτη που θέλει να πάει σε εμπορικό κατάστημα η σε κομμωτήριο. Ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι δεν γίνεται υποχρεωτικός εμβολιασμός σε ένα ποσοστό 40% του πληθυσμού που δεν πιστεύει στην επιστήμη.

Ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα συνεχίσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί ενώ πρόσθεσε, σε ό,τι αφορά στους ελέγχους των rapid test από το κράτος ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ελεγκτικός μηχανισμός για το 100% των δραστηριοτήτων των πολιτών.

«Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα ενίσχυσης των επιχειρήσεων λόγω της πανδημίας» σημείωσε ο ίδιος με αφορμή τα σχετικά αιτήματα από τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες του εμπορίου και της εστίασης, και εξήγησε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν προτίθεται να χρηματοδοτήσει τις χώρες για να λάβουν μέτρα στήριξης της οικονομίας λόγω της πανδημίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια