Α.Καμπουράκης: «Το Στέμμα της Βασίλισσας Ρόδου επιστρέφει»


Με το κόστος να ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί από εθνικούς πόρους, ενώ ο εξοπλισμός από κοινοτικά προγράμματα, η αναγέννηση του Εθνικού Θεάτρου της Ρόδου είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί επιτέλους.

Αυτό εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και βρέθηκε και μέσα στο «εργοστάσιο» του Δημοτικού Θεάτρου που έχει αμεληθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Έπειτα απ' αυτήν την εξέλιξη ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις, ευχαριστώντας τον Πρωθυπουργό της χώρας για την πρωτοβουλία του.

Αναλυτικά:

Η 5η Νοεμβρίου του 2021 είναι μία σπουδαία μέρα για τη Ρόδο, για τους Ροδίτες και τις Ροδίτισσες. Γυρίζουμε σήμερα την πρώτη σελίδα σε ένα νέο κεφάλαιο για τον Πολιτισμό του νησιού μας.

Ένα όραμα της τοπικής μας κοινωνίας επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά! Το Εθνικό μας Θέατρο, ένα εμβληματικό μνημείο, ένα τοπόσημο, ένα σύμβολο της νεότερης ιστορίας μας, περνά από την εγκατάλειψη στην αναγέννηση!

Το Στέμμα της Βασίλισσας Ρόδου επιστρέφει. Είμαστε ευγνώμονες και ευτυχείς που η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μία νέα εποχή Ελπίδας και της σοβαρής δουλειάς. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα αφήσουμε ούτε μία μέρα να πάει χαμένη.

Όλοι μαζί, με την πολύτιμη συμπαράσταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και έχοντας στο πλευρό μας την πολιτική ηγεσία της χώρας και όλους τους τοπικούς φορείς, θα εργαστούμε συστηματικά και ακάματα ώστε το Εθνικό μας Θέατρο να αποτελέσει ξανά Φάρο Πολιτισμού!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια