Η ανακοίνωση του Κολοσσού για την αφαίρεση βαθμού

 


Την απόφασή του να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ μετά από την ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού από το πρωτάθλημα, ανακοίνωσε ο Κολοσσός Ρόδου το απόγευμα της Πέμπτης (11/11), που, όπως αναφέρει, στοχεύει στην εξάλειψη της ποινής αφαίρεσης ενός βαθμού που του επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού

Ο λόγος ήταν η εκπρόθεσμη κατάθεση του φακέλου της ομάδας με αποτέλεσμα ο αθλητικός δικαστής να επιβάλει ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού.

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels όλα τα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στην Basket League. Κάθε χρόνο καταθέτουμε πλήρεις φακέλους και γι’ αυτό κάθε χρόνο μας χορηγείται το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κανονικά και χωρίς αστερίσκους.

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels κατέθεσε τον φάκελό της για τη συμμετοχή της στην Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2021/22. Η αρμόδια Επιτροπή έκρινε ότι ο φάκελος ήταν και φέτος πλήρης, αλλά τον χαρακτήρισε εκπρόθεσμο, με αποτέλεσμα να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού από την Αθλητική Δικαστή. Με αίσθημα ευθύνης, αλλά και εμπιστοσύνης στην ελληνική Δικαιοσύνη η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης με σκοπό την εξάλειψη της εν λόγω ποινής και της επιστροφής του βαθμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια