Η μικρή Αγγελική από την Ρόδο χρειάζεται ακόμη την βοήθεια μας


Η μικρή Αγγελική από την Ρόδο, διαγνώστηκε με αρτηριοφλεβική δυσπλασία, κρίνοντας την κατάσταση της επικίνδυνη και αναγκαία την μεταφορά της στην Αθήνα.

Τα λεφτά όμως που χρειάζονται δεν έχουν ακόμη συγκεντρωθεί, με την «Παιδική Χαρά» να υπενθυμίζει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Η ανακοίνωση:

Έφυγε για την Αθήνα η μικρή Αγγελική από τη Ρόδο … Σήμερα ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι για την θεραπεία της ❗️ 

Ένα ταξίδι για το οποίο μας χρειάζεται όλους !!! Οι επόμενες ώρες θα είναι ώρες αγωνίας καθώς ΔΕΝ έχει συγκεντρωθεί ακόμη το συνολικό ποσό για την πρώτη φάση της θεραπείας, τον εμβολισμό της Αγγελικούλας !!! Την Δευτέρα θα γίνει η εισαγωγή για τις προεγχειρητικές εξετάσεις και την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ο εμβολισμός!!! Ξέραμε πως όταν ξεκινούσαμε την εκστρατεία αυτή θα ήταν πολύ δύσκολος αγώνας καθώς το ποσό είναι μεγάλο και ο χρόνος λίγος !!! ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ❤️❤️❤️ Κάνουμε όλοι κοινοποίηση !!! Οποίος μπορεί βοηθάει με μια δωρεά !!! 

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Η αρχική ανακοίνωση:

Η Αγγελικούλα μας χρειάζεται ‼️

Η μικρή μας πριγκίπισσα από την Ρόδο διαγνώστηκε με αρτηριοφλεβική δυσπλασία, μια κατάσταση επικίνδυνη ‼️ Γι’ αυτό και κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ όσο πιο ΓΡΗΓΟΡΑ γίνεται η μετάβαση σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα για να χειρουργηθεί ‼️ Πριν λίγες εβδομάδες  η Αγγελικούλα παραπονιόταν ότι το αριστερό της χέρι μουδιάζει… παραλύει… και δεν μπορεί να το ελέγξει. Έτσι η οικογένεια μπήκε στην διαδικασία να το ερευνήσει. Η μαγνητική έδειξε αρτηριοφλεβική δυσπλασία AVM . Ο παιδονευρολόγος dr Καπετανάκης συνέστησε την ΑΜΕΣΗ αφαίρεση της δυσπλασίας γιατί υπάρχει κίνδυνος ισχαιμίας και εγκεφαλικής αιμορραγίας. Νοσηλεύτηκε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου έκανε εγκεφαλογράφημα και στον Ερυθρό Σταυρό αγγειογραφία. Διαγνώστηκε ότι χρήζει χειρουργικής επέμβασης ( μερικώς εμβολισμός) και ακτινοβολίας GAMMA knife. Οι συγκεκριμένες θεραπείες πραγματοποιούνται μόνο σε ιδιωτική κλινική και το κόστος ανέρχεται περίπου στις 40.000€ . Η μικρή μας φίλη χρειάζεται την στήριξη όλων μας καθώς η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει ένα τέτοιο ποσό. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας , ακόμη και 1€ μπορεί να βοηθήσει 🆘Κάνουμε όλοι κοινοποίηση 🆘

Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι ‼️Ας το κάνουμε για ακόμη μια φορά ‼️

Επίσημος υποστηρικτής της εκστρατείας αυτής για την Αγγελικούλα είναι η ομάδα ΡΟΔΟΣ "ΒΟΗΘΟΙ ΑΓΑΠΗΣ" . Για ο,τιδηποτε χρειάζεστε στη Ρόδο και ιδίως αν απαιτεί φυσική παρουσία απευθύνεστε στην ομάδα αυτή.

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς : 

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name 

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια