Ξύλο στο Πανθεσσαλικό σε κερκίδες και αγωνιστικό χώρο, διεκόπη το Βόλος – Άρης (εικόνες)

 Απίστευτα σκηνικά στον Βόλο με το παιχνίδι να έχει διακοπεί, καθώς υπάρχει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων εκτός γηπέδου.

Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και σύντομα, τα δακρυγόνα - που έριψε η αστυνομία σύμφωνα με την COSMOTE TV - μετέφεραν τις συνέπειες τους και εντός γηπέδου, με τη δυσφορία να είναι έντονη στις κερκίδες και τον διαιτητή Καραντώνη να διακόπτει το παιχνίδι.

Από τα τηλεοπτικά πλάνα, παράλληλα, φάνηκε να ξεκινούν και βιαιοπραγίες στην κερκίδα μεταξύ φιλάθλων, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε με το αντίστοιχο ύφος και στους πάγκους των δύο ομάδων, όπου οι ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστο προς το παρόν λόγο.

Μετά από 10 λεπτά ο κ. Καραντώνης αποσύρθηκε στα αποδυτήρια μαζί με της δύο ομάδες.

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιρρίπτει ευθύνες στην αστυνομία για την έκρυθμη κατάσταση εντός γηπέδου.

"Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!

Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του!", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια