Υλοποιήθηκε μόνωση στην οροφή του ΓΕΛ Σορωνής


Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Η Διεύθυνση του ΓΕΛ Σορωνής, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/τριες και οι κηδεμόνες αυτών

ευχαριστούν ολόψυχα τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Σάββα Χριστοδούλου, τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ευστράτιο Καρίκη, τον   αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τηλέμαχο Καμπούρη, τον πρόεδρο της Κοινότητας Σορωνής κ. Μανώλη Μπονιάτη και την κ. Μαρία Κυπριώτη, πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Σορωνής, για την υλοποίηση του έργου της μόνωσης της οροφής του Λυκείου μας.

Επί σειρά ετών, η υγρασία περνούσε από την οροφή στον εσωτερικό χώρο, δυσχεραίνοντας την ποιοτική λειτουργία του σχολείου και θέτοντας σοβαρά ζητήματα για την ασφάλεια των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών. Ύστερα από πολυετή προσπάθεια, ένα έργο εξαιρετικής σημασίας περατώνεται. Ενισχύθηκε, λοιπόν, με κατάλληλα μονωτικά υλικά μια επιφάνεια 600 τ.μ., ώστε να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα προηγούμενων χειμώνων.

Οι αρμόδιοι φορείς αντιμετώπισαν με τη δέουσα υπευθυνότητα το πρόβλημα, προβαίνοντας σε μια επένδυση που θα ωφελήσει πολλές γενιές μαθητών/τριών. Γνωρίζοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία τους απέναντι στα ζητήματα της Παιδείας, είμαστε σίγουροι/ες πως η άριστη συνεργασία με τους παραπάνω φορείς θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Σορωνής Σμαράγδα Χατζησταμάτη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια