Από αύριο η χώρα γεμίζει με κιβώτια για γράμμα στον... Άγιο Βασίλη !


Για 30η χρονιά τα γιορτινά, κόκκινα γραμματοκιβώτια παίρνουν τη θέση τους έξω από τα κεντρικά ταχυδρομεία της χώρας και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί -και να απαντήσει- στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη.

Από αύριο, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://hohoho.elta.gr/ και να δουν κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες για το πώς θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβουν την απάντηση-έκπληξη των ΕΛΤΑ, που φέτος υπογράφει ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φίλιππος Μανδηλαράς.

Στον ιστότοπο θα βρουν επίσης έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλουν το γράμμα και άλλες εκπλήξεις. Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς, το site περιλαμβάνει ιδέες και οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Σημειώνεται ότι αύριο κυκλοφορεί η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021» για να ταχυδρομήσει έγκαιρα τις ευχές όλων μας στα αγαπημένα πρόσωπα. Οι φιγούρες των μικρών παιδιών που ψέλνουν τα κάλαντα στις γειτονιές θα μας ταξιδέψει σε νοσταλγικές εποχές. Η χριστουγεννιάτικη σειρά περιλαμβάνει, επίσης, Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, Αριθμημένα Λευκώματα και Φυλλαράκια και Τευχίδια Αυτοκόλλητων γραμματοσήμων. Η σχεδίαση των γραμματοσήμων και των προϊόντων έγινε από την Ανθούλα Λύγκα. Τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα είναι διαθέσιμαστα στα ταχυδρομικά καταστήματα και στο e-shop των ΕΛΤΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια