Οι ρωγμές στον επιστημονικό κόσμο διχάζουν την κοινωνία

 


Στις 11 Αυγούστου 2021 ο Dr Zelenko, οικογενειακός γιατρός στην περιοχή όπου κατοικούν 35.000 ορθόδοξοι θρησκευόμενο Εβραίοι Hasidic στο Kiryas Joel της Νέας Υόρκης, κλήθηκε να εξηγήσει στο Ισραηλινό Ραβινικό Δικαστήριο (Israeli Rabbinical Court) τις μεθόδους και το πρωτόκολλο που ακολουθεί για την θεραπεία και προστασία των ασθενών του από τον Covid19.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα της περιόδου 2020-2021, ο Dr Zelenco, Εβραίος Hasidic και ο ίδιος, πρότεινε και προτείνει συνδυασμό της ουσίας υδροξυλοχλωροκύνη με ένα κοκτέιλ βιταμινών, ιχνοστοιχείων και μετάλλων, που σκοπό έχουν τη θωράκιση του οργανισμού.

Ο ίδιος ο γιατρός αναφέρει πως νοσήλευσε και θεράπευσε πολύ γνωστές προσωπικότητες, όπως τον Ντόναλντ Τράμπ, τον πρόεδρο της Βραζιλίας Μπολσονάρου, τον προσωπικό νομικό σύμβουλο του Τράμπ, Τζουλιάνι, τον πρώην υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ αλλά και άλλους, λιγότερο ίσως γνωστούς, αλλά πολύ σημαντικούς παράγοντες της αμερικανικής κοινωνίας και του Ισραήλ. Ο Dr Zelenko εγκατέλειψε εδώ και καιρό την περιοχή όπου και εξασκούσε την Ιατρική και μετακόμισε στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Ο Dr Zelenko υποστηρίζει πως η παρούσα κατάσταση με τον κορωνοϊό προκαλεί συνθήκες Γ' Παγκοσμίου Πολέμου: Μιλώντας για την ευημερία του εβραϊκού λαού, ο δρ Ζελένκο προέτρεψε το Ραβινικό Δικαστήριο να θέσει τα συμφέροντα των συμπατριωτών του πάνω από την πολιτική. «Ρίσκαρα τη ζωή μου, την καριέρα μου, την οικονομική μου ζωή, τη φήμη μου, σχεδόν την... οικογένειά μου. Όλα για να βρίσκομαι εδώ», είπε.

Ολοκλήρωσε την ομιλία του, λέγοντας: «Δεν υπάρχει ανάγκη για αυτό το εμβόλιο» - ιδιαίτερα όσον αφορά στα παιδιά και στους νέους, οι οποίοι, σύμφωνα με τα στατιστικά των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, έχουν 99% πιθανότητα να αναρρώσουν, εάν μολυνθούν.

«Η φυσική ανοσία είναι ένα δισεκατομμύριο φορές πιο αποτελεσματική από την "τεχνητή" μέσω των εμβολίων. Γιατί λοιπόν, γιατί να εμβολιάζω κάποιον με ένα δηλητήριο που παράγει κατώτερα ή επικίνδυνα αντισώματα, όταν έχω ήδη υγιή αντισώματα;», υποστήριξε.

«Ξυπνήστε λοιπόν! Αυτός είναι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό είναι ένα επίπεδο παρανομίας και μοχθηρίας που δεν έχουμε ξαναδεί πιθανώς στην Ιστορία της ανθρωπότητας», είπε.

«Και πραγματικά πιστεύω ότι ο Θεός δοκιμάζει κάθε άνθρωπο», συνέχισε. «Αυτό είναι το τεστ: "Θα υποκλιθείτε μπροστά μου; Θα ζητήσετε την προστασία σας από εμένα; Θα αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και θα μου ζητήσετε να σας βοηθήσω; Ή μήπως θα τρέξετε στους άλλους -που είναι υπέρ του εμβολίου, των κυβερνήσεων σας - στους δεσποτάδες και τους τύραννούς σας;"».


Δείτε το video και περισσότερα στο zougla


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια