Ο Πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει το Πολυδύναμο Ιατρείο Σύμης «Φώφη Γεννηματά»

 

 


Στη Δωδεκάνησο θα βρεθεί το διήμερο 5 και 6 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θα επισκεφθεί τα νησιά Ρόδο, Χάλκη και Σύμη. Η επίσκεψη του είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Στη Σύμη θα βρεθεί το πρωί του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου και θα εγκαινιάσει το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο με το όνομα της αποθανούσας προέδρου του ΚΙΝΑΛ μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του νησιού. Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο δήμαρχος του νησιού Λευτέρης Παπακαλοδούκας ανέφερε, ότι το κτίριο που στεγάζει το Περιφερειακό ιατρείο είναι σύγχρονο, το σπουδαιότερο είναι ότι διαθέτει αρκετούς γιατρούς όπως και λοιπό προσωπικό. «Υπάρχουν ελλείψεις όπως ένας οδηγός για το ασθενοφόρο καθώς και ένας ακτινολόγος αλλά ελπίζουμε ότι σύντομα θα καλυφθούν» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «υπάρχει πληροφορία ο πρωθυπουργός να εξαγγείλει την μετατροπή του Πολυδύναμου και Κέντρο Υγείας». Κατά την παραμονή του στη Σύμη ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί και το μοναστήρι του Πανορμίτη.

Ο πρωθυπουργός θα φθάσει στη Ρόδο το πρωί της Παρασκευής, όπου θα έχει συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, θα κάνει ανακοινώσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Χάλκη για την έναρξη του προγράμματος GReco-island στο μικρό νησί.


Πηγή:ertnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια