Οικονόμου: «Πλήρως εμβολιασμένος είναι όποιος έχει κάνει και την τρίτη δόση»

 

 


Τον ορισμό του «πλήρως εμβολιασμένου» επανακαθόρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια του briefing.

Για την τρίτη δόση αλλά και τους πλήρως εμβολιασμένους απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια του briefing.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως «Εκείνο που έχει σημασία αυτή την ώρα είναι ότι για να είναι κανείς πλήρως εμβολιασμένος πρέπει να έχει κάνει την τρίτη δόση. Αυτό συνεπάγεται ότι με τον τρόπο αυτόν θα έχει την πρόσβαση που έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι παντού και κυρίως την ασφάλεια απέναντι στις απειλές του κορονοϊού».

Σχετικά μάλιστα με το ζήτημα της ημερομηνίας λήξης του πιστοποιητικού εμβολιασμού και αν αυτή θα συνδεθεί με την τρίτη δόση, ανέφερε: «Είναι μια συζήτηση που έχει ανοίξει, και θα υπάρξουν εξελίξεις σ' αυτήν την κατεύθυνση συντομα».

Ακόμα διέψευσε ότι θα υπάρξουν νέα μέτρα, λέγοντας: «Οτιδήποτε αποφασιστεί θα ανακοινωθεί από τα αρμόδια χείλη και αξιολογηθεί ότι έχει να προσφέρει. Δεν συζητάμε περιορισμό ελευθεριών των εμβολιασμένων συμπολιτών μας. Αποδίδουμε έμφαση στον εμβολιασμό και με την τρίτη δόση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια