Οι κομμωτές έξω από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης: Αντιδρούν στα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού

 

 


Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν αυτή την ώρα κομμωτές αντιδρώντας στα νέα μέτρα που ισχύουν πλέον με στόχο την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Το ραντεβού των κομμωτών και των κομμωτριών που σήμερα απεργούν δόθηκε έξω από το υπουργείο στις 9:30 και στην κινητοποίηση συμμετέχουν άτομα από όλη την Ελλάδα.

Οι κομμωτές δείχνουν την αντίθεσή στους νέα μέτρα σύμφωνα με τα οποία οι ανεμβολιάστοι μπορούν να εισέλθουν στα κομμωτήρια μόνο με την επίδειξη αρνητικού rapid αλλά και μοριακού τεστ και κάνουν λόγο για σημαντικό περιορισμό στην λειτουργία των επιχειρήσεων και των εσόδων τους.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας αποφάσισαν να κλείσουν σήμερα τα κομμωτήρια τους σε όλη την Ελλάδα ενώ θα καταθέσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας και για την οικονομική βοήθεια που δεν έλαβε ο κλάδος στο αρμόδιο υπουργείο όπου πραγματοποιούν συγκέντρωση.

Παράλληλα οι διαμαρτυρόμενοι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας τους ζητούν την εξαίρεση τους από τα μέτρα καθώς όπως τονίζουν τα καταστήματά τους υπάγονται σε αυτά του υγειονομικού ενδιαφέροντος και διασφαλίζουν την προστασία των πελατών με τα σωστά μέτρα υγιεινής.


Πηγή: Newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια