Ράγισε καρδιές η μητέρα της Ντόρας μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 


Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της Ντόρας, του θύματος της γυναικοκτονίας στη Ρόδο, που έχασε τη ζωή της τον περασμένο Σεπτέμβριο πέφτοντας νεκρή από τις σφαίρες που της έριξε με το όπλο του, ο πρώην σύντροφός της.

Η μητέρα της, Κατερίνα, μίλησε για την κόρη της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκαλύπτοντας ότι στην κηδεία της, χόρεψε το αγαπημένο τραγούδι της Ντόρας.

«Η Ντόρα μου ήταν ένα παιδί, η χαρά της ζωής. Πιστεύω ότι εκείνη τη στιγμή έγινα τα πόδια της εγώ», είπε εμφανώς συγκινημένη. «Μου έχει αφήσει σημάδια και πιστεύω ότι αυτή τη δύναμη που έχω την αντλώ από την Ντόρα… Η Ντόρα βοηθάει όλη την οικογένεια. Πιστεύουμε ότι είναι κοντά μας», τόνισε η μητέρα της.

«Αυτός ο άνθρωπος ήξερε τι κοπέλα, τι άνθρωπο σκότωσε; Πιστεύω ότι δεν την αγάπησε ποτέ, ότι ήταν κενός και κακός. Το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν κακό σε ένα κορίτσι που έσφυζε από ζωή και αγάπη…

Η Ντόρα έφυγε ευτυχισμένη και ανέμελη. Ήταν ένα παιδί που δεν περπατούσε, πετούσε».

«Δεν μπορούσε ένα παιδί σαν την Ντόρα να κλειστεί σε ένα γυάλινο σπίτι. Νόμιζε ότι η Ντόρα ήταν κτήμα του. Δεν άντεξε τη δυναμικότητά της και γι’ αυτό έφτασε κι εκεί που έφτασε ο άνανδρος», είπε η μητέρα της 32χρονης.

«Δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής, σχεδίαζε επί 10 μέρες το πώς θα την εξαφανίσει, πώς θα τη σβήσει. Το σχεδίαζε», λέει η μητέρα της Ντόρας και ξεσπά: «Φτάνει πια με τις κοροϊδίες. Τα ισόβια να είναι ισόβια. Όλοι έχουν τα μυαλά τους και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν όταν κάνουν κάτι τέτοιο».


Πηγή:enikos

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια