Το «Ευχαριστώ» του Περιφερειάρχη στον Κυριάκο Μητσοτάκη περί Δημοτικού Θεάτρου


Με το κόστος να ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί από εθνικούς πόρους, ενώ ο εξοπλισμός από κοινοτικά προγράμματα, η αναγέννηση του Εθνικού Θεάτρου της Ρόδου είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί επιτέλους.

Αυτό εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και βρέθηκε και μέσα στο «εργοστάσιο» του Δημοτικού Θεάτρου που έχει αμεληθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Έπειτα απ' αυτήν την εξέλιξη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις, ευχαριστώντας τον Πρωθυπουργό της χώρας για την πρωτοβουλία του.

Αναλυτικά:

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Με την άμεση χρηματοδότηση, για την αποκατάσταση του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, μετά από μια μακρά περίοδο συνεργασίας και συνεννοήσεων, μας δίνουν τη δυνατότητα να κλείσουμε μια μεγάλη πληγή του παρελθόντος και να θεραπεύσουμε μια εικόνα ντροπιαστική για τη Ρόδο. Μέσα από το ερείπιο των χαμένων ευκαιριών αυτού του τόπου, σηκώνω σήμερα, μαζί με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, το βλέμμα ψηλά. Αυτή την πολιτική θέλουμε να υπηρετούμε. Την πολιτική, όπου μέσα στην πιο δύσκολη περίοδο πρωτοφανών προκλήσεων, δίνει λύσεις σε προβλήματα, που έχασκαν για δεκαετίες. Το χιλιοπαιγμένο έργο της αδράνειας έχει κουράσει τους πολίτες με τις επαναλήψεις του και δεν μας αφορά πλέον. Σήμερα, μαζί με τον Πρωθυπουργό της χώρας, την Υπουργό Πολιτισμού και τον Δήμαρχο Ρόδου, τραβάμε την αυλαία τέλους και ανοίγουμε ένα νέο κύκλο για το Εθνικό Θέατρο Ρόδου.

Τον κύκλο της Ευθύνης και της Δημιουργίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια