Θ. Πλεύρης: «Ανεμβολίαστοι οι συλληφθέντες, έρχονται κυρώσεις στον ΠΑΟΚ»

 


Ο Υπουργός Υγείας προανήγγειλε ποινές στον «Δικέφαλο του Βορρά», έπειτα από τα χθεσινά γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ ενάντια στον Άρη.

Ο Θάνος Πλεύρης, με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, ανέφερε αρχικά: «Πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι από τις χθεσινές συλλήψεις στο γήπεδο της Τούμπας, υπάρχει κόσμος που ήταν ανεμβολίαστος. Πράγμα που σημαίνει ότι μία ομάδα δεν έκανε σωστά τον έλεγχο για τον κόσμο που μπήκε μέσα.

Συνεπώς, εκτός από τις κυρώσεις για τα περιστατικά βίας, θα επιβληθούν και κυρώσεις για την μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων».

Ύστερα, προσέθεσε πως: «πρέπει να καταστεί σαφής η δυνατότητα που δίνεται να υπάρχει κόσμος σε κάποιους χώρους, αρκεί να είναι εμβολιασμένοι. Σε αυτό, δεν υπάρχει διαπραγμάτευση από την πλευρά της Πολιτείας.

Όσοι δεν το τηρούν, θα υποστούν κυρώσεις και θέτουν τον κόσμο σε κίνδυνο. Κατανοώ ότι δεν μπορείς εύκολα να βλέπεις στα γήπεδα ποιοι φορούν μάσκα και ποιοι όχι.

Αλλά αν είναι ή όχι εμβολιασμένος, μπορείς να το τηρήσεις και αν δεν το κάνεις θα υποστείς τις κυρώσεις, οι οποίες ενδεχομένως είναι και ποινικές λόγω της έκθεσης των υπόλοιπων φιλάθλων στον κίνδυνο της διασποράς».


Πηγή:ertnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια