Ένοχος ο Καρίμ Μπενζεμά για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά με sex tape

 

 


Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ

Ένοχο έκρινε το Δικαστήριο των Βερσαλλιών τον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση «sextape», του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Το δικαστήριο εξέδωσε την απόφασή του για πέντε άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του Καρίμ Μπενζεμά, που κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να λάβουν χρήματα από τον ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουένα μετά την ανακάλυψη του περιβόητου sex tape.

Φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 75.000 ευρώ

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ, ο οποίος ήταν απών από τη δίκη, κρίθηκε ένοχος για συνέργεια στην απόπειρα εκβιασμού και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ από το Κακουργιοδικείο των Βερσαλλιών.

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά δεν αντιλήφθηκε τον εγκληματικό χαρακτήρα των πράξεών του γι’ αυτό και του επέβαλλε τη συγκεκριμένη ποινή. Υπενθυμίζεται, ότι η εισαγγελία πριν την δίκη είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή εναντίον του Καρίμ Μπενζεμά και πρόστιμο 75.000 ευρώ.

Ένοχοι κρίθηκαν και οι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι, οι Axel Angot, Mustapha Zouaoui, Younes Houass και Karim Zenati, που διώχθηκαν σε αυτή την υπόθεση για απόπειρα εκβιασμού, καθώς τους επιβλήθηκαν κυρώσεις που κυμαίνονται από 18 μήνες με αναστολή έως δυόμισι χρόνια φυλάκιση.

Από την πλευρά του ο Καρίμ Μπενζεμά θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

«Είμαστε πολύ έκπληκτοι από αυτή την απόφαση. Είναι απαραίτητη η έφεση. Θα αθωωθεί ο Μπενζεμά», τόνισε χαρακτηριστικά μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο δικηγόρος του Γάλλου επιθετικού των Μαδριλένων.


Πηγή: gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια