Την Ρόδο επέλεξε το ΓΕΛ Αναβύσσου για 5ημερη


Στην Ρόδο βρίσκονται από εχθές το μεσημέρι οι μαθητές του ΓΕΛ Αναβύσσου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την 5ημερη εκδρομή τους, που θα τους μείνει χαραγμένη ως μια καλή ανάμνηση.

Τα νέα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα, τόσο για το ότι εν καιρώ COVID-19 πραγματοποιούνται και πάλι σχολικές εκδρομές όσο και για το ότι η επιλογή σ' αυτές τις δύσκολες χρονικές περιόδους ήταν το νησί μας, η Ρόδος.

Σχετικά με αυτό, προχώρησε σε δηλώσεις και ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης.

Αναλυτικά:

gold+&+silver+banner+lockdown

Καλωσορίζουμε στη Ρόδο τους μαθητές που επέλεξαν το νησί μας για την πενθήμερη σχολική τους εκδρομή και τους συνοδούς τους και τους ευχόμαστε καλή διαμονή.

Οι μαθητικές εκδρομές αποτελούν ένα  άριστο  θεσμό  της σχολικής ζωής και η Ρόδος με το πλούσιο πολιτιστικό της απόθεμα, με τη μεγάλη γκάμα επιλογών στους κλάδους της φιλοξενίας, εστίασης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, με τις φυσικές της ομορφιές, αποτελεί τον κατεξοχήν ιδανικό προορισμό. 

Η ενίσχυση του μαθητικού τουρισμού και η κατάταξη της Ρόδου και πάλι μετά από χρόνια στην πρώτη θέση προτίμησης της μαθητικής μας νεολαίας, αποτελεί κύριο μέλημά μας. Τα πρώτα αποτελέσματα των μέχρι τώρα προσπαθειών μας, αποδεικνύουν ότι η Ρόδος βρίσκεται σε τροχιά δυναμικής επανεκκίνησης του μαθητικού τουρισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια