Ναύπακτος: Πέθανε 53χρονος άνδρας που νοσηλευτόταν με θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του


 Βαθύ πένθος αλλά και σοβαρός προβληματισμός στην πόλη της Ναυπάκτου από τον απρόσμενο θάνατο του πολιτικού μηχανικού Αποστόλη Ράμμου.

Σε ηλικία 53 ετών, γεννημένος το 1968, πέθανε χθες το πρωί δίνοντας επί μία σχεδόν εβδομάδα μάχη στο νοσοκομείο της Πάτρας. Πολιτικός μηχανικός και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Αποστόλης Ράμμος αφήνει τεράστιο κενό στην οικογένειά του αλλά και στην πόλη.

 Αγαπητός στο κοινό, εργαζόταν στον τομέα της εκπαίδευσης και καλός οικογενειάρχης. Μπήκε στο νοσοκομείο στις 4 Δεκεμβρίου, μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του για τον COVID-19. Παρουσίαζε θρομβώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του κόψουν το αριστερό πόδι, αλλά η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε και δυστυχώς κατέληξε σήμερα.

Η πόλη όπως ήταν λογικό, έχει αναστατωθεί από αυτήν την υπόθεση. Ήταν παρενέργεια του εμβολίου, λένε οι αντιεμβολιαστές, δεν υπάρχει καμία απόδειξη για συσχέτιση, λέει ο ιατρικός κόσμος. Αν και το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τις θρομβώσεις που παρουσίασε στο σώμα του, ωστόσο οι όποιες αμφιβολίες θα εξαλειφθούν αν υπάρξει κάποια σχετική ενημέρωση από τους ειδικούς για το θέμα.

Η κηδεία θα γίνει αύριο στις 2:00 στον Άγιο Δημήτριο και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Πηγή:npress.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια