Ευχαριστίες του Αντώνη Καμπουράκη προς την... Apple !

kampourakis 4

Ακούγεται οξύμωρο όμως... ο Δήμαρχος Ρόδου προχώρησε σε δημόσια τοποθέτηση, προκειμένου να ευχαριστήσει την Apple για την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας που κάνει τον γύρο του κόσμου από εχθές στα Social Media, με πρωταγωνίστρια την Ρόδο και την παραλία Έλλη.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

gold+&+silver+banner+lockdown

Όταν η Apple, ένας παγκόσμιος κολοσσός της Τεχνολογίας, μοιράζεται στον επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία μοναδική φωτογραφία της Ρόδου, δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι!

Εάν μία φωτογραφία μπορεί να μετατρέψει μια μοναδική στιγμή σε μακροχρόνια ανάμνηση, όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση της Apple, η Ρόδος μας με ένα από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα τουριστικά brand στον κόσμο, είναι έτοιμη να προσφέρει πολλές δυνατές εμπειρίες, αναμνήσεις και στιγμές ευδαιμονίας στους επισκέπτες της και το 2022!

Ευχαριστούμε την Apple για το καταπληκτικό αυτό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τα εκατομμύρια των ακολούθων της!

Το χρονικό 

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η Apple προχώρησε σε μία... άθελα της διαφήμιση στο νησί της Ρόδου, αφού δημοσίευσε φωτογραφία που απεικονίζει το γνωστό τραμπολίνο στην παραλία Έλλη.

Συγκεκριμένα, η Apple δημοσιεύει συχνά - πυκνά φωτογραφίες που έχουν όπως είναι φυσικό ληφθεί μέσω των μοντέλων Iphone που κυκλοφορεί. Έτσι, εχθές η Social Media ομάδα του τεχνολογικού κολοσσού επέλεξε μεταξύ άλλων την συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία συνοδεύτηκε από ένα ωραίο μήνυμα.

Γράφει, «Μια φωτογραφία μπορεί να μετατρέψει μια μοναδική στιγμή σε μια μόνιμη ανάμνηση.

«Αυτή είναι μια πολύ μοναδική και τοπική στιγμή. Είναι μια πλατφόρμα από την οποία πηδάνε μικροί και μεγάλοι για να απολαύσουν μια υπέροχη μέρα σε παραλία της Ελλάδας. Είναι κάτι σαν... μια διαχρονική παράδοση. Νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία αποτυπώνει πραγματικά την ουσία της καλοκαιρινής ζωής στην Ευρώπη», τα οποία είναι και λόγια του ανθρώπου που αποθανάτισε την στιγμή, του Τζόι Μάτερντον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια