Νάσια Κονιτοπούλου: Δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο γιατί δεν έχω πειστεί-Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι λάθος και αντισυνταγματικός


Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου έδωσε την Τρίτη (07/12) η Νάσια Κονιτοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν έχει εμβολιαστεί, καθώς, όπως τόνισε, δεν έχει πειστεί ακόμα.

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι μια απόφαση συνειδητή, την οποία έχω πάρει από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι κυκλοφόρησε το εμβόλιο. Δεν θέλω να το κάνω γιατί δεν έχω πειστεί. Τα εμβόλια πρέπει να δοκιμάζονται αρκετά χρόνια προτού βγουν στο εμπόριο και αυτό είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί», είπε αρχικά η Νάσια Κονιτοπούλου.

Η Νάσια Κονιτοπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σκέφτομαι επίσης ότι τελικά δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό. Δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη πρόοδο. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι λάθος, είναι αντισυνταγματικός, είναι κατά της ελεύθερης βούλησης του ατόμου, δεν συμφωνώ καθόλου».

«Εγώ δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτα, θα προσπαθήσω να βρω το δίκιο μου. Έχω τσακωθεί με πολύ καλή μου φίλη για το εμβόλιο. Είναι δικαίωμά μου να μη θέλω να κάνω ένα εμβόλιο. Και να κολλήσω, θα το ξεπεράσω όπως κάθε ίωση που κολλάω κάθε χρόνο», κατέληξε η Νάσια Κονιτοπούλου.


Πηγή:newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια