Έργα βελτίωσης επί της Επαρχιακής Οδού Πυλώνας - Κατταβιάς


 Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Ενημερώνουμε το κοινό, πως στα πλαίσια εκτελέσεως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, χωματουργικών εργασιών προς αντιμετώπιση τελείως εκτάκτων περιστατικών, από Τρίτη 7/12/2021 έως και Τετάρτη 15/12/2021, θα εφαρμοστεί επί Επαρχιακής Οδού Πυλώνας – Κατταβιάς στην χιλιομετρική θέση (Χ.Θ.) 13.7 αυτής (αρχή χιλιομέτρησης από διακλαδώσεως με την Εθνική Οδό Ρόδου –Λίνδου), προσωρινός αποκλεισμός για μήκος περί των 150μ, με ταυτόχρονη υποχρεωτική παράκαμψη της κυκλοφορίας της εν λόγω οδού, διαμέσου της παραλιακής δημοτικής οδού (περιοχής Κιοτάρι), αρχής γενόμενης από το 12.3 χλμ. (Ξενοδοχείο Mitsis Rodos Maris) έως το 14.2 χλμ. (Κυκλικός Κόμβος Ακσληπείου). 

Η είσοδος οχημάτων εντός του παρακαμφθέντος τμήματος της Επαρχιακής Οδού και εκατέρωθεν του αποκλεισθέντος τμήματος, θα επιτρέπεται μόνο για λόγους πρόσβασης σε τοπικές οδούς και ιδιοκτησίες.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί, κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες και ώρες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή στα

εφαρμοζόμενα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας και εργοταξιακής σήμανσης καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας της αναδόχου εταιρείας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας καθώς και για την υπομονή σας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια