Κως: Ξεκινά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα


Την ευκαιρία να γίνουν δεκτοί και να παρακολουθήσουν το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ) που οργανώνει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, με τη στήριξη του Δήμου Κω, έχουν από σήμερα πτυχιούχοι σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η παρακολούθηση του Μεταπτυχιακού είναι δωρεάν και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε εγκαταστάσεις του δήμου Κω, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Π.Μ.Σ.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών έχει αντικείμενο την εκπαίδευση Πτυχιούχων ΑΕΙ σε επιστημονικές μεθόδους προηγμένων συστημάτων διοίκησης,

που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών και αυτών που ειδικεύονται στον Ιατρικό Τουρισμό και τον Τουρισμό Ευεξίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στη γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν εργάσιμες ημέρες από 09.00 έως 14.00 στα τηλέφωνα 210-5387325-326 ή να στείλουν email στοams@uniwa.gr .

Πηγή: ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια