Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στη Νότια Ρόδο


Περισσότεροι από 700 συμπολίτες μας έχουν ήδη εμβολιαστεί στη Νότια Ρόδο με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Χαρούλας Γιασιράνη. Για τον μαζικό εμβολιασμό των κατοίκων της Νότιας Ρόδου συνέπραξαν το ΚΥ Αρχαγγέλου με τον Δ/ντη Θανάση Θανασιά, τους γιατρούς  και  νοσηλευτές του, τις νοσηλεύτριες της Περιφέρειας ΝΑ, Κική Τσέτσερη, και Βάσω Κούκου, καθώς και οι οδηγοί των οχημάτων που τους μετέφεραν. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Χαρούλα Γιασιράνη, δήλωσε σχετικά:

«Με συμμάχους τους Προέδρους των 10 Κοινοτήτων και την συνδρομή των δημοτικών υπαλλήλων οργανώθηκε η επιχείρηση εμβολιασμού των συμπολιτών μας στις απομακρυσμένες κοινότητες του νησιού της Ρόδου. 

Δώσαμε τη δυνατότητα εμβολιασμού των κατοίκων των χωριών μας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν, για να ενισχύσουμε το τείχος ανοσίας στο νησί μας. Με τον εμβολιασμό,  θωρακίζουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας  από την covid-19. 

Παραμερίσαμε όλα τα εμπόδια και τις επικρίσεις από ανθρώπους που θέλουν μόνο θόρυβο να κάνουν δημόσια, στη Νότια Ρόδο. Τους απαντούμε με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους συμπολίτες μας, με μετρήσιμα αποτελέσματα!

Θερμά ευχαριστώ όλους όσους δούλεψαν γι αυτό  το υπέροχο αποτέλεσμα!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια