Θετικά τα πρώτα μηνύματα από τον σχολικό τουρισμό στην Ρόδο


Πετυχημένη φαίνεται να βγαίνει η... «συνταγή» του σχολικού τουρισμού στην Ρόδο ξανά, έπειτα από πολλά χρόνια, καθώς ο μήνας που πέρασε το σμαραγδένιο νησί επιλέχθηκε από αρκετά σχολεία, ώστε να είναι ο προορισμός της 5ημερης εκδρομής που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη των μαθητών.

gold+&+silver+banner+lockdown

Η Ρόδος θα αναμένει και άλλα σχολεία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, μετά και το πέρας των χριστουγεννιάτικων εορτών, καθώς από μέσα Γενάρη ξεκινάει το μεγάλο «κύμα» των εκδρομών τέτοιου τύπου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ρόδου  Αντώνης Καμπουράκης,  άνθρωπος του τουρισμού και ο ίδιος: «Καλωσορίζουμε στη Ρόδο τους μαθητές που επέλεξαν το νησί μας για την πενθήμερη σχολική τους εκδρομή και τους συνοδούς τους και τους ευχόμαστε καλή διαμονή. Οι μαθητικές εκδρομές αποτελούν ένα  άριστο  θεσμό  της σχολικής ζωής και η Ρόδος με το πλούσιο πολιτιστικό της απόθεμα, με τη μεγάλη γκάμα επιλογών στους κλάδους της φιλοξενίας, εστίασης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, με τις φυσικές της ομορφιές, αποτελεί τον κατεξοχήν ιδανικό προορισμό. 

Η ενίσχυση του μαθητικού τουρισμού και η κατάταξη της Ρόδου και πάλι μετά από χρόνια στην πρώτη θέση προτίμησης της μαθητικής μας νεολαίας, αποτελεί κύριο μέλημά μας. Τα πρώτα αποτελέσματα των μέχρι τώρα προσπαθειών μας, αποδεικνύουν ότι η Ρόδος βρίσκεται σε τροχιά δυναμικής επανεκκίνησης του μαθητικού τουρισμού».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια