Μεγάλη κατολίσθηση στον Προφήτη Ηλία

Ο αντιδήμαρχος Αφάντου Αναστάσιος Σπανός βρέθηκε για αυτοψία στον χώρο του Προφήτη Ηλία, μετά τις καταιγίδες που ξέσπασαν στο νησί και προς καλή του τύχη όπως αναφέρει και ο ίδιος, απέφυγε για λίγα λεπτά μία κατολίσθηση, που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Αναλυτικά:

gold+&+silver+banner+lockdown

Στα πλαισια της  καθιερωμένης πρωινής αυτοψίας στα όρια του οικισμού Αφαντου ειδικά σήμερα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων περασα απο το δρομο που οδηγεί στο προφήτη Ηλία απέναντί απο το Ξενοδοχείο Χρυσές Μερες.

Στην επιστροφή μου απο το ιδιο σημειο μετα απο 10 λεπτα διαπίστωσα με μεγάλη έκπληξη οτι ειχε συμβει τεραστια κατολίσθηση με αποτελέσμα ο δρόμος να καταστεί απροσπελαστος.Ευχαριστω το Θεο που σταθηκα τοσο τυχερός τοσο εγω οσο και οι υπολοιποι συμπολιτες μου.

Αμεσα κλήθηκε μηχανικός των Τεχνικών Υπηρεσιών που διαπιστώσε  οτι το συγκεκριμενο σημείο ειναι άκρως  επικίνδυνο. Προχωρήσαμε στον αποκλεισμό της περιοχής με τα μηχανήματα της Δημοτικής ενότητας Αφαντου και ενημερώνουμε τους συνδημότες μας για την ασφάλεια τους  να αποφευγουν να προσεγγίζουν τον συγκεκριμένο δρομο πεζοι ειτε με οχηματα μεχρι την αποκατασταση της ζημιας.

Εφιστουμε την προσοχη ολων των κατοικων της ευρυτερης περιοχης να αποφευγουν τα επικινδυνα σημεια ειδικα της ιρλανδικες διαβασεις των κολυμπιων και της παραλιας Αφαντου τις οποιες και αποκλεισαμε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια